21 Aralık 2016 Çarşamba

Sepetli platform

Sepetli Platform Nedir?

Vinç genel bir tabir itibari ile en ağır eşyaları taşıyabilen bir cismi, nesneyi bir yerden bir yere kaldırma gücüne sahip olan bir araç türüdür. Sepetli platform ise vinçlerin kullanımını kolaylaştırmak ve dengeli bir kullanım olması açısından üretilmiş olan oturmalı bir alana sahip vinç türüdür. Güvenilir bir kullanım için en çok tercih edilen araçlardan olan sepetli platform hemen her işte kullanılabilmektedir.
Sepetli platform her ihtiyaca yönelik olarak farklı tiplerde ve ağırlıklarda farklı çeşitleri bulunan bir araçtır. En az 2.5 ton en fazla da 32 tonluk bir ağırlığı taşıyabilecek kapasiteye sahip birçok sepetli platform bulunmaktadır. Bu platformları şehir içerisinde yapılan pek çok iş alanında görmek mümkündür. Sepetli platform 20 metreden 84 metreye kadar yüksekliğe çıkabilmektedir.

Sepetli Platform Kiralama Firmaları

20 metreden 84 metreye kadar olan kamyonlu sepetli platform inşaat sektörü, tersane vb. her türlü alanda rahatlıkla kullanabilir. Birden fazla çok yüksek ve alçak model sepetli platform kiralamak isteyen hemen her firma ve iş sahibi uygun fiyatlara bu vinç araçları kiralayabilmektedir. Çok ağır olan vinçler büyük tıra benzer araçlara monte edilirken hafif olanlar kamyonlara monte edilebilmektedir.
Sepetli platform kiralama genel olarak almaktan daha iyi bir fikir olacağı için çok uzun süreli işlerde de çok uygun fiyatlara kiralamalar yapılmaktadır. Kiralama yapacağınız araçların uzunluk ve ağırlık ölçülerini kendiniz tercih edebilirsiniz ve uygun fiyatlara da bu vinçlere sahip olabilirsiniz.

Sepetli Platform Kiralama

Alışveriş merkezleri ya da iş yerlerinin çok katlı olması nedeni ile cam silinmesi vb. işlerde de sepetli platform kiralama kullanılabilmektedir. Kiralama yapmak aslında hem masraftan tasarruf etmek hem de zamandan tasarruf açısından oldukça iyi olmaktadır. Hemen her işi yapan kişinin bu vinçleri kiralarken de boyutu ve ağırlığına dikkat etmesi gerekmektedir.
Sepetli platform kiralama yapacak olan bir kişi firmalara giderek istediği tarzdaki vinci anlatarak ona göre bir fiyatla kiralama yapabilir ve dilerse birde vinç operatörü alarak bu işlemleri daha da kısa sürede yapabilir.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder