11 Mayıs 2018 Cuma

Sepetli Vinç Kiralama


Uzun Sepetli Vinç Kiralama

Kurumsal olarak uzun süreden beri vinç kiralama alanında varlığını sürdüren Sepetli Vinç Kiralama beklentilerinizi karşılayan çözümler sunmaktadır.   Geniş filosu ile işlem yaparak iş makinesi ve diğer sepetli vinçlerde sonuçlar alınmaktadır. İş makinesinde kullanım amacı temel olarak eşyaların kaldırılmasının kolaylaşmasıdır. Yani işlemlerinizin hızlı şekilde bitmesi için buna ihtiyaç vardır. Makineler zaten temelde kolay şekilde işlem yapmak için vardır. İnsan gücünün yetersiz kaldığı zamanlarda zaman ve emekten tasarruf etmek için bunu yapmak gerekir. Tabi bu işlemler için gelişigüzel uygulamalar olmamalıdır.

Vinç Kullanımı Öncesi Dikkat Edilmesi Gerekenler

Vinç kullanımı öncesinde bazı teknik ve pratik kurallara dikkat etmek gerekir.  Örneğin mekanik açıdan nasıl kullanım olması gerektiğini bilmeniz gerekir. Bu mekanik bilgi olmazsa vinç başınıza büyük işler açabilir. Örneğin çok yük olması ile eşyalar devrilebilir, makine bozulabilir, maddi ve manevi zararlar olabilir. Bu yüzden kesinlikle gelişigüzel işlem olmamalıdır. Sepetli vinç çeşitleri açısından da aynı durum geçerlidir. Sepetli vinçler depolarda inşaat alanlarında çok kullanılan makinelerdir ve de bunların güvenli kullanımı için mutlaka önceden bilgi alınmalıdır.  Bu bilgi detayı dışında hangi alana uygun bir makine olduğuna da bakılması gerekir. Makineler kendi içinde değişik çeşitlere ayrılır. Buna göre kullanım olması da ayrıca önemli bir konudur. Yani hedefe yönelik kullanım olmaması cihazın zararlı olmasına neden olabilir. 

Vinç Uzunlukları

Kendi içinde değişik çeşitlere ayrılan vinçler 25 metre, 30 metre, 43- 54- 60- 70- 84 metre şeklinde sıralanabilir. Bu çeşitlerin olmasındaki amaç, ihtiyaca yanıt verecek türlerin olmasıdır. Yani depo gibi alanlarda genelde küçük sepetli ve boyu da kısa olan vinçler kullanılır. Eğer çok yüksekte bir işlem olacaksa bu durumda 84 metre gibi olan çeşitler kullanılabilir. Sepet genişlikleri de değişebilir. Çünkü aracın uzun bölümü ne kadar yükseğe çıkarsa bu durumda denge de bozulabilir. Sepetin uzunluğa göre ayarlanması gerekir. Eğer araç ve sepet arasında denge olmazsa bu durumda devrilme riski olacaktır.

Kiralama İşlemi İçin Ne Yapılır?

Temel olarak firmamızda kurumsal işlemler devam ettirilmektedir. Bu işlemlerden kasıt kiralamanın belli birtakım sistem doğrultusunda sürdürülmesidir. Sepetli vinç kiralama işlemleri açısından da düşünüldüğünde süreç kurumsal şekilde devam edecektir. Vinçler konusunda karar verdikten sonra kiralama işlemleri de yapılır.  Firmamız bünyesindeki makineler her ihtiyaca yanıt verecek şekilde ayarlanmıştır. Hangi vinci ne kadar süre kiralayacağınızı söyleyerek işlem yapabilirsiniz.

Vinç Kiralama Fiyatları 

Kiralık sepetli vinç fiyatları konusunda da kaç gün kiralama olacağı makine özellikleri ve diğer durumlara göre değişebilir. Bazı müşterilerimiz uzun süre boyunca kullanım anlaşması yaptığından birim kiralama fiyatı daha ucuz olabilmektedir. Fiyatlar konusunda daha net rakam alabilmek için firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Teklif alabilir ve sonra da aracı kullanmaya başlayabilirsiniz.

İletişim:  0533 492 04 80

  



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder